Lyssna på vår podd

FÖRÖVARE. 

Varannan torsdag släpper vi ett nytt avsnitt som handlar om narcissister, psykopater, toxiska relationer och psykisk/fysisk misshandel. Vi bjuder även in intressanta, relevanta och aktuella gäster som pratar med oss om våra ämnen. Har du frågor som du vill att vi tar upp i podden eller förslag på gäster vi ska bjuda in? Mejla info@forovare.se 

Om du vill stötta vår podd ekonomiskt finns vi på patreon.com/forovarepodden Tack för ditt bidrag! 

20 januari 2022


Avsnitt 3

Eva Rusz –

Om narcissister och psykopater

Relationsexperten Eva Rusz gästar Förövarepodden. Hon är legitimerad psykolog, kognitiv psykoterapeut och författare, och hon pratar med Martina och Sabina om vad som kännetecknar narcissister och psykopater. Vi får bland annat tips för hur vi ska tänka för att kunna gå vidare och lämna en destruktiv relation med någon som vi tror är en psykopat eller narcissist.

6 januari 2022


Avsnitt 2
Sabinas berättelse om Erik

Sabina Flinkenberg Veii berättar om Erik som hon träffade efter att hon blivit änka. Hon trodde att hon träffat en stabil man som hon kunde luta sig mot efter det svåra som hon och hennes barn gick igenom. Efter ett tag insåg hon att Erik var en psykopat med starka narcissistiska drag som misshandlade henne och som utnyttjade henne på många plan.


(Erik heter något annat i verkligheten.)

6 januari 2022


Avsnitt 1
Martinas berättelse om Adam

Martina Skowronska berättar om sin relation med Adam som var hennes livs största kärlek, men som utnyttjade hennes känslor för honom, för att bryta ner henne psykiskt. Ju mer hon lärde känna Adam, desto mer visade det sig att Adam var en iskall och beräknande narcissist som utövade psykisk misshandel och som skadade henne på djupet. Martina skrev boken "Genomskåda narcissisten" som baseras på hennes relation med Adam.


(Adam heter något annat i verkligheten.)

Podden produceras av Silverdrake Förlag.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Om du vill stötta vår podd ekonomiskt finns vi på patreon.com/forovarepodden Tack för ditt bidrag! 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

TACK till Waynes coffee Sollentuna centrum för att ha ställt upp med lokal och rekvisita för fotografering av vårt poddomslag och fotograf David Lee för poddomslagsbilden.